Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE

Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Bjelicu nakon novog kiksa Osijeka

Osijek: NK Osijek protiv NK Varaždin u 32. kolup Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
02.05.2021.
u 22:05

- Čvrsta utakmica, rekao bih realan ishod bez obzira na promašen penal, Varaždin se jako dobro branio i bio opasan u polukontrama i kontrama, a mi smo u prvom poluvremenu bili jako sterilni.

Nogometaši Osijeka praktički su se oprostili od borbe za naslov prvaka Hrvatske nakon što su u Gradskom vrtu odigrali 1:1 s Varaždinom. Vodeći Dinamo sada ima šest bodova više od momčadi Nenada Bjelice te utakmicu manje.

Nekoliko rečenica o utakmici rekao je Bjelica koji ovaj put nije imao komentare na suđenje i situaciju u hrvatskom nogometu.

- Čvrsta utakmica, rekao bih realan ishod bez obzira na promašen penal, Varaždin se jako dobro branio i bio opasan u polukontrama i kontrama, a mi smo u prvom poluvremenu bili jako sterilni. Drugi dio bio je bolji, ali eto. Zadovoljan sam trudom igrača, ne samo danas, već cijelo prvenstvo - rekao je Bjelica, prenose 24sata.

- Znali smo što će oni igrati. Jako se dobro brane, organizirano, sve naše utakmice s njima su bile teške, sve smo ih pobjeđivali na knap. Nažalost, danas nismo uspjeli iskoristiti taj penal i zbog toga je bod Varaždina i naš bod realan ishod.

Utakmicu je prokomentirao i trener Varaždina Zoran Kastel.

- Vrijedan bod dečkima za samopouzdanje. Slijedi nam utakmica s Hajdukom i borit ćemo se za opstanak dok god imamo šanse. Očekivali smo kvalitetan i organiziran Osijek, pokušali smo spriječiti te ubačaje sa strane i uspjeli smo to u igri, ali ne u prekidima. Imali su puno kornera gdje su dominantni i moćni. Imali smo problema sa sastavljanjem momčadi, moramo im čestitati, ima nekih koji nisu igrali sedam-osam mjeseci do danas - rekao je Kastel.

A zanimljivo i da se nakon utakmice Osijeka i Varaždina na Facebooku oglasio Dinamo s porukom koja je očito išla na adresu Bjelice.

Plavi su podsjetili na stanje na tablici uz poruku "korak po korak". Također, objavili su i poznati citat iz filma Maratonci trče počasni krug "kad se sad nisam šlogiro nikad neću".

Dinamo je i prije dva dana "bocnuo" Bjelicu nakon njegovih izjava da HNL nije regularan jer je zagrebački klub posudio Rijeci četiri igrača.

"Laki je malo nervozan", poručili su tada iz Dinama koristeći još jedan citat iz Maratonaca.

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
22:24 02.05.2021.

Na ljeto, Bjelko leti zajedno sa Klepetanom...Afrika to je moj đir...

JU
jungleboy
22:32 02.05.2021.

Korporacija je opet kriva... Korporacijski golman Horkaš im je obranio penal i zbog toga nisu pobijedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije