Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika glupost

Pogledajte kako je Di Maria dobio dva žuta kartona u 10 sekundi

Angel di Maria (1)
Reuters/Pixsell
23.02.2013.
u 22:37

Protestirali su Di Maria i njegovi suigrači, ali sudac je ostao kod svoje odluke

Nogometaš Angel di Maria neće po dobrom pamtiti današnju utakmicu Reala i Deportiva. U samo deset sekundi, i to još u sudačkoj nadoknadi, uspio je zaraditi dva žuta, odnosno crveni karton. Zbog toga će morati propustiti prvenstveni ogled protiv Barcelone sljedećeg vikenda.

Argentinac je prvo ometao izvođenje slobodnog udarca za Deportivo, gurnuo loptu od mjesta prekršaja, i dobio prvi žuti karton, a kasnije se nije želio maknuti na propisanu udaljenost. Sucu nije preostalo ništa drugo nego ga isključiti.

Protestirali su Di Maria i njegovi suigrači, ali sudac je ostao kod svoje odluke.

>>>Mourinho izvadio Modrića, uveo 'velike dečke' i preokrenuo

Pogledajte video!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije