Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBRINUT U SARAJEVU

Emir Spahić helikopterom prebačen u bolnicu, nalazi se izvan životne opasnosti

Emir Spahić
Foto: Screenshot/YouTube/Klix.ba
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.08.2019.
u 18:29

Kao što je bilo i najavljeno, Spahić je helikopterom Oružanih snaga BiH prebačen u Sarajevo. Sletio je na Koševo oko 15 sati, a Spahić je potom vozilom hitne pomoći prevezen u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu gdje je zbrinut

Emir Spahić, nekadašnji kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se zbila kod Gacka u četvrtak navečer.

Prve informacije govore da je bio Spahić suvozač u terenskom vozilu, a portal Klix prenosi da je zadobio nekoliko ozljeda prsnoga koša i glave. Nije životno ugrožen i nalazi se pri svijesti. 

Kao što je bilo i najavljeno, Spahić je helikopterom Oružanih snaga BiH prebačen u Sarajevo. Sletio je na Koševo oko 15 sati, a Spahić je potom vozilom hitne pomoći prevezen u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu gdje je zbrinut.

Rođen je u Dubrovniku, igaro je svojedobno za GOŠK i Zagreb, a ostvario je i zavidnu europsku karijeru u velikanima kao što su Sevilla, Bayer i HSV. Za reprezentaciju BiH odigrao je 94 utakmice i bio je dugogodišnji kapetan Zmajeva.

>>> Pogledajte kako je Nenad Bjelica komentirao ždrijeb LP-a


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije