Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zafrkancija

Pogledajte kako je Bale ometao i nasmijao ozbiljnog Modrića

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.06.2017.
u 19:08

Luka Modrić s nekim je pričao na terenu, a onda je prišao Gareth Bale i zagrlio kapetana hrvatske reprezentacije, te rukama pokazao kako samo priča

Dobro ozračje vlada u Realovim redovima uoči finala u Cardiffu. Luka Modrić s nekim je pričao na terenu, a onda je prišao Gareth Bale i zagrlio kapetana hrvatske reprezentacije, te rukama pokazao kako samo priča. Modrić se pokušao suzdržati, ali onda je zajedno s Baleom prasnuo u smijeh.

Uoči finala Luka je hrvatskim navijačima poručio:

- Za Hrvatsku je važno što ima četiri igrača u finalu. Ne znam za koga će navijati možda bude 50-50 ili ipak 60-40 za nas. Nadam se da će svi uživati u dobroj utakmici...

Komentara 2

BI
billynik
19:42 03.06.2017.

Opet će mi Drago Ćosić pokvariti utakmicu. Siguran sam da nisam sam.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:51 03.06.2017.

Imam osječaj da je ovaj Bale ljudina…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije