Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV NA SMIRENJE TENZIJA

Pogledajte kako izgleda igrač Mladost kojega je jugaš poslao u bolnicu

HAVK Mladost
Foto: HAVK Mladost
1/2
15.03.2021.
u 21:27

- Ispričavam se igraču Juga Alexandrosu Papanastiousu, kao i javnosti te navijačima obje momčadi. Nasilju nema mjesta na sportskim terenima i nadam se da ovakve scene više nećemo gledati – izjavio je Lovre Miloš.

Na nedavno odigranoj utakmici HAVK Mladosti i Jug Adriatic osiguranje u Prvenstvu Hrvatske na zagrebačkom bazenu Mladosti došlo je do neugodnih vodenih okršaja. 

Naime, na utakmici odigranoj prošle subote, nakon nekoliko uzastopnih provokacija i udaraca ispod vode, igrač Mladosti Lovre Miloš reagirao je na neprikladan način te uzvratio udarac igraču Juga Alexandrosu Papanastiousu.

U trećoj se pak četvrtini dogodio još gori, brutalni napad vaterpolista Juga Paola Obradovića na igrača Mladosti Antu Viskovića kojim ga je poslao u bolnicu i van bazena na više od deset dana, a za koji Obradović nije sankcioniran.

- Moja reakcija u žaru borbe i uzavrele atmosfere na spomenutoj utakmici bila je neprikladna. Ispričavam se igraču Juga Alexandrosu Papanastiousu, kao i javnosti te navijačima obje momčadi. Nasilju nema mjesta na sportskim terenima i nadam se da ovakve scene više nećemo gledati – izjavio je Lovre Miloš.

Ispred vaterpolista Mladosti sada je ispit u Euro kupu i utakmice s grčkim Vouliagmenijem 17. i 24. ožujka,  dok se 26. i 27. ožujka na bazenu Mladosti igra Final Four Regionalne vaterpolo lige.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije