Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI KAMP

Pogledajte kako Ivanišević pomaže mališanima s igranjem tenisa

Goran Ivanišević
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
04.08.2014.
u 13:22

Ljetni Dubrovnik tenis kamp organiziran je u suradnji Tenis centra Dubrovnik i Tenis kluba Ragusa, a glavni pokrovitelj je Goran Ivanišević.

Goran Ivanišević provodi u Dubrovniku vrijeme s najmlađim tenisačima i pomaže im da jednog dana možda postanu velikani kao što je bio i on sam.

Ljetni Dubrovnik tenis kamp organiziran je u suradnji Tenis centra Dubrovnik i Tenis kluba Ragusa, a glavni pokrovitelj je Goran Ivanišević.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

Nije mu teško slobodno vrijeme preko ljeta provoditi s djecom, baš uživa u tome. Neki bi na njegovu mjestu uživali i odmarali se od obveza, ali ne i Goran. Ne miruje i daje sve od sebe da iskustvom, znanjem i imenom pomogne mladima u motivaciji, treningu i poboljšanju njihove igre.

Mališani će to sigurno pamtiti do kraja života.

>> Borna će napraviti velike stvari, u to vas uvjeravam!

Komentara 1

LA
laki13
15:48 04.08.2014.

Svaka čast legendo !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije