Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u gradovima

Pogledajte kako BiH slavi izborene dokvalifikacije za Euro

BiH
Foto: Screenshot
1/2
14.10.2015.
u 09:31

Naši susjedi bit će nositelji u ždrijebu dokvalifikacija, a protivnici im mogu biti Norveška, Irska, Slovenija ili Mađarska

Reprezentacija BiH pobijedila je jučer na Cipru 3:2 i na taj način osigurala dokvalifikacije za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj sljedeće godine. Završila je treća u skupini, iza Belgije i Walesa koji su već prije osigurali plasman.

Naši susjedi bit će nositelji u ždrijebu dokvalifikacija, a protivnici im mogu biti Norveška, Irska, Slovenija ili Danska.

A to što su pobjedama protiv Walesa i Cipra uspjeli izboriti treće mjesto jučer je burno proslavljeno diljem zemlje. 

>>Evo tko će igrati u dodatnim kvalifikacijama za Euro i tko su nositelji

>>Pogledajte slavlje reprezentativaca uz Thompsonovu 'Lijepa li si'

 

 

Komentara 10

DU
Deleted user
09:53 14.10.2015.

Kad nemate sa slavlja iz Beograda može i sa zapadnog balkana, bitno da nam i dalje gadite sjećanje na jugu.

B2
bordon 2
10:25 14.10.2015.

I kod nas bi se slavilo - ali j... ga. Hrvatska pobijedila Maltu, a Italija Norvešku i otišli smo direktno - pa nemamo što slavit!!! Eh koje bi to slavlje bilo da se kojim slučajem nismo plasirali!!!!! Uzalud ''likovna umjetnost''. Uzalud sva aktivnost vladajućih i njihovih pomagača - Hrvatska unatoč svemu ide u Francusku!!!

Avatar nula
nula
12:12 14.10.2015.

Vijest o nasoj kvalifikaciji je skinuta sa naslovnice ?! Zasto ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije