Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetka snimka

Pogledajte jedan od najtežih poraza Cro Copa: Nokaut koji je šokirao svijet

08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
27.04.2020.
u 10:22

Hrvatskoj legendi bio je to prvi poraz nokautom u karijeri slobodne borbe

Mirko Filipović je prije 16 godina doživio jedan od najtežih poraza u karijeri. Cro Cop je 25. travnja 2004. izgubio protiv američkog borca Kevina Randlemana, koji je prije četiri godine preminuo nakon što je u bolnicu primljen zbog upale pluća.

Hrvatskoj legendi bio je to prvi poraz nokautom u karijeri slobodne borbe. Randlemanov nadimak je bio 'američka zvijer', imao je iznimnu fizičku snagu i sjajnu motoriku te je bio odličan hrvač.

08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6

U toj borbi Amerikanac je lijevim krošeom iznenadio Cro Copa, srušio ga na pod i serijom teških udaraca završio borbu. 

Prava na vlasništva snimke dobio je UFC nakon što je kupio Pride, te je sada objavio video te borbe...

>> Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu ne možemo objaviti. Video možete pogledati OVDJE.

'Randlemanova pobjeda nad Cro Copom jednan je od najšokantnijih trenutaka u povijesti sporta slobodne borbe', javio je Fox.

Osam mjeseci kasnije na tradicionalnom novogodišnjem turniru Filipović je uzvratio Randlemanu. Cro Cop je svladao 'američku zvijer' giljotinom!

Tijekom karijere hrvatska borilačka legenda nikada nije izgubio revanš, a prije nego što je objavio kraj imao je deset pobjeda u nizu, osvojio je Rizinov Grand Prix te se revanširao Gabrielu Gonzagi i Royu Nelsonu.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije