Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTI SE ZABUNIO

VIDEO Pogledajte gaf Roberta Prosinečkog zbog kojega su mu se svi smijali

Robert Prosinečki
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
20.08.2019.
u 12:38

- Ibrahimović, ovaj, Šehić...Slušaj mene... Da, Zlatan - rekao je Prosinečki kod čitanja popisa igrača što je nasmijalo sve okupljene.

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je jučer popis igrača na koje računa u kvalifikacijskim utakmicama za odlazak na Euro 2020. protiv Lihtenštajna 5. rujna u Zenici i Armenije 8. rujna u Erevanu. 

Prosinečki je pozvao 25 igrača potvrdivši kako ima problema s ozljedama nekih standardnih prvotimaca, ali i zbog aktualne sezone prelaska nogometaša iz jedne momčadi u drugu.

- U predstojeća dva susreta ne razmišljamo niti o čemu drugome nego samo o bodovima i ja vjerujem da to možemo ostvariti. Lihtenštajn nećemo podcijeniti dok je Armenija na svome terenu veoma opasan protivnik. Već u listopadu ćemo praktično znati je li se BiH kvalificirala na Europsko prvenstvo ili nije - poručio je Prosinečki.

A Žutom se kod čitanja imena dogodila greška pa je slučajno pozvao - Zlatana Ibrahimovića.

- Ibrahimović, ovaj, Šehić...Slušaj mene... Da, Zlatan - rekao je Prosinečki što je nasmijalo sve okupljene.

BiH je u dosadašnje dvije domaće utakmice sakupila četiri boda, pobjedom protiv Armenije i remijem protiv Grčke. Poražena je na gostovanjima u Finskoj i Italiji. U skupini uvjerljivo vodi Italija s 12 bodova, a na Euro će se plasirati dvije prvoplasirane reprezentacije.

Već 12. listopada nogometaši BiH igraju na domaćem stadionu protiv Finske, a 15. listopada u gostima protiv Grčke.

Popis reprezentacije BiH:

vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa)

obrana: Darko Todorović (Holstein Kiel), Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Al Ahli), Eldar Ćivić (Ferencvaros), Marko Mihojević (Erzegbirige), Adnan Kovačević (Korona Kielce)

veza: Stjepan Lončar (Rijeka), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ahli), Rade Krunić (Milan), Zoran Kvržić (Rijeka), Haris Duljević (Nimes), Edin Višća (Istanbul BB), Deni Milošević (Konyaspor), Amer Gojak (Dinamo Zagreb)

napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Konyaspor), Irfan Hadžić (Akhisarspor)

Komentara 2

Avatar babas
babas
16:40 20.08.2019.

Da imaju Zlatana pregazili bi i Italiju,a kamo li Grčku i Finsku.

DH
dalibor.hren
13:08 20.08.2019.

Žuti je duhovit, pravi Zagorec!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije