Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Reala

Pogledajte fenomenalnu asistenciju Luke Modrića

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
31.03.2018.
u 19:25

Alen Halilović od prve je minute zaigrao za domaću momčad, dok je Luka Modrić bio u sastavu Reala

U 30. kolu španjolske lige sastali su se Las Palmas i madridski Real (0:3), a to je i nama bilo zanimljivo jer smo imali svoje predstavnike na obje strane.

Alen Halilović od prve je minute zaigrao za domaću momčad, dok je Luka Modrić bio u sastavu Reala sve do 61. minute kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

A upravo je Luka sjajno asistirao za prvi gol gostiju, odličnom loptom pronašao je Balea koji je zabio za 1:0. Benzema je kasnije iz jedanaesterca povisio na 2:0, što je bio rezultat na poluvremenu.

Sve dvojbe otklonio je svojim drugim golom Bale koji je iz jedanaesterca postavio konačnih 3:0.

Komentara 1

FI
Fisherman
20:36 31.03.2018.

dvije reklame dok vidim jednu solidnu duboku loptu. ovaj internet je naporan, strasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije