Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nije za bacit

Pogledajte fenomenalan gol Nike Kranjčara protiv Marseillea

Niko Kranjčar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
22.07.2017.
u 19:11

Kranjčar će uskoro napuniti 33 godine, vratio se nakon duge stanke zbog ozljede, ali želi navijačima dokazati da još uvijek može igrati ozbiljan nogomet.

Niko Kranjčar prije nekoliko dana potpuno je izgubio živce na utakmici Glasgow Rangersa i St. Johnstonea, a danas je pokazao kako još uvijek nije za otpis.

Bivši hrvatski reprezentativac zabio je fenomenalan gol za Rangerse u utakmici protiv Marseillea. 

Francuski klub poveo je u 65. minuti pogotkom Germaina, a u 75. je Kranjčar postavio konačnih 1:1. Namjestio je loptu na nekih 25 metara od gola i krasno iz slobodnog udarca pogodio mrežu.

Kranjčar će uskoro napuniti 33 godine, vratio se nakon duge stanke zbog ozljede, ali želi navijačima dokazati da još uvijek može igrati ozbiljan nogomet. Danas je krenuo pravim put...

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
06:47 23.07.2017.

Majstor ostaje majstor!!! U inat Mamicu i ostalim znalcima.. decko je igracina i gospodin

Avatar nula
nula
20:54 22.07.2017.

U sportu i u sexu nema starih i mladih ; ima dobrih i losih.

AS
atilla sb 1986
19:56 22.07.2017.

E moj delač! Hoces li moci zaspati vcrs? Jesi li zapisao to sve u dnevnik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije