Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video dokaz

Pogledajte: Suci su Njemačkoj donijeli pobjedu pomoću ovih 10 previda

Hrvatska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
1/16
22.01.2019.
u 22:19

Kompilaciju pogrešaka danskog sudačkog para je sastavio Hrvatski rukometni savez

Hrvatski rukometni savez objavio je u utorak kompilaciju na Youtube kanalu u kojoj je nabrojao deset velikih grešaka danskog sudačkog para Martin Gjeding - Mads Hansen.

U petominutnoj snimci se može vidjeti svašta, od nesuđenja koraka do nesuđenja isključenja, ali i trenutak koji je prelomio utakmicu u samoj završnici.

>>> Pogledajte što je sve Lino Červar izgovorio danskom sudačkom paru nakon utakmice

Tada je Martin Gjeding dosudio prekršaj Igoru Karačiću u napadu, što je omogućilo Nijemcima da se dokopaju 22:21 pobjede, a time i izbace Hrvatsku iz borbe za medalje. 

>>> Pogledajte komentar novinara Mladena Miletića o suđenju na utakmici Hrvatska - Njemačka

Gjeding je u utorak priznao da je pogriješio kada je donio takvu odluku, ali Hrvatskoj će to biti od vrlo slabe utjehe. Sada je u pitanju i plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre, a postoji mogućnost i da će Lino Červar biti kažnjen zbog bujice grubih riječi koje je uputio Dancima neporedno nakon svršetka utakmice.

Sve sporne odluke danskog sudačkog para možete pogledati ovdje!  

Komentara 32

PR
prajdali100
00:02 23.01.2019.

Sve je to tako ali " uzalud vam trud svirači".... Daj Bože da odemo u kvalifikacije za OI. Teško.

AC
Acatravar
00:48 23.01.2019.

Ovo je već po tko zna koji put. Ali ovaj put je očigledno. Danas već postoji tehnika koja to može dokazati i treba tako. Ljudi moraju otvoriti oči. Zašto se mjenjaju pravila u sportu? Zbog sudaca!! Zašto se upotrebljava nova dokazna tehnika? Zbog sudaca!! Nismo mi jedini koji su ovdje pokradeni. Šta ćete klošari i neznalci pisati ako nakon Červarovih izjava krenu istrage i potpore od ostalih nacija? I počnu uvoditi tehniku suđenja? Hoćete onda pisati hvala Lino?? Zašto u NBA se zna koliko napad traje ? I svi to vide i poštuju!! Tako se može odredit i za rukomet. Bio bi napokon neki početak. Švabama traje napad 60-75 sekundi a naš 45-60? Nije isto j..i ga!!

Avatar babas
babas
06:29 23.01.2019.

Nisu to greške,to je svjesno pokradeno. Dovoljno je vidjeti sudačke kriterije,nama su dizali ruke u zrak nakon 15 sekundi,a Nijemcima nakon minutu,dvije. Nijemci su cijelu utakmicu tukli,a suci žmirili,u prvom dijelu im je trebalo bar 4 igrača istovremeno isključiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije