Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVIO SE
Povratak na članak

Pogledajte čime je vatreni iznenadio Erdogana i hrvatsku predsjednicu

- Bila mi je privilegija pridružiti se turskom predsjedniku i našoj predsjednici na svečanom primanju u Ankari - počašćen sam i zahvalan na pozivu. Nogomet uistinu spaja svijet! #Hrvatska #Turska - napisao je Vida

Komentari 11

PR
prajdali100
16:53 17.01.2019.

E, ali zato je " pao" novi islamski centar u Hrvatskoj.A Hrvate u B i H ti isti muslimani zatiru.A Ova sve blijedo gleda.

VL
YU
YURKOO
18:05 17.01.2019.

Perika, trepavice botoks, lutanje ali od toga mi gradjani nemamo nista

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
16:51 17.01.2019.

Nekad su ovakve ljude poput Vide zvali ulizica ili guzoljubac....

VL
YU
YURKOO
18:11 17.01.2019.

i Sultanu na raport.!!..... već četiri dana ne želi odgovoriti na pitanja vezana uz nabavku višenamjenskih borbenih aviona, i to nakon što je postalo jasno da je lagala hrvatskoj javnosti kada je rekla da nije postojao tzv. non-paper dokument...Lažima je branila Krstičevićev fijasko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.