Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVIO SE

Pogledajte čime je vatreni iznenadio Erdogana i hrvatsku predsjednicu

Kolinda Grabar-Kitarović i Recep Tayyip Erdogan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.01.2019.
u 16:36

- Bila mi je privilegija pridružiti se turskom predsjedniku i našoj predsjednici na svečanom primanju u Ankari - počašćen sam i zahvalan na pozivu. Nogomet uistinu spaja svijet! #Hrvatska #Turska - napisao je Vida

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer se u Ankari sastala s turskim predsjednikom Recepom Erdoganom.

Na svečanom prijemu bio je i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida koji je predsjednicima obiju država donio poklon. Darovao im je svoj dres iz Bešiktaša.

- Bila mi je privilegija pridružiti se turskom predsjedniku i našoj predsjednici na svečanom primanju u Ankari - počašćen sam i zahvalan na pozivu. Nogomet uistinu spaja svijet! #Hrvatska #Turska - napisao je Vida na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila mi je privilegija pridružiti se turskom predsjedniku @rterdogan i našoj @predsjednicarh na svečanom primanju u Ankari - počašćen sam i zahvalan na pozivu. Nogomet uistinu spaja svijet! #Hrvatska #Turska 🇹🇷🇭🇷❤ ⁣ ⁣ Bu güzel davette Türkiye Cumhurbaşkanı @rterdogan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarović'le birlikte bulunmak gerçekten büyük bir ayrıcalıktı. Bu organizasyona davet edildiğim için minnettarım ve gururluyum. Futbol gerçekten dünyayı bağlar! #Türkiye#Hırvatistan 🇹🇷🇭🇷❤ ⁣ ⁣ It was a real privilege to join Turkish president @rterdogan and Croatian president Kolinda Grabar-Kitarović at a beautiful reception - I am grateful and honored to be invited to this event. Football really connects the world! #Turkey#Croatia 🇹🇷🇭🇷❤

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Komentara 11

PR
prajdali100
16:53 17.01.2019.

E, ali zato je " pao" novi islamski centar u Hrvatskoj.A Hrvate u B i H ti isti muslimani zatiru.A Ova sve blijedo gleda.

YU
YURKOO
18:05 17.01.2019.

Perika, trepavice botoks, lutanje ali od toga mi gradjani nemamo nista

Avatar poljicanin
poljicanin
16:51 17.01.2019.

Nekad su ovakve ljude poput Vide zvali ulizica ili guzoljubac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije