Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven u elementu

Pogledajte Bilićevu reakciju kada je Payet zabio Albancima

Bilić
Foto: Printscreen Twitter
1/8
15.06.2016.
u 23:47

Payetov je pogodak u studiju ITV-a trener čekićara Slaven Bilić proslavio na poseban način

U Marseilleu se Francuska do 90. minute mučila protiv Albanije, a onda su pogocima Griezmanna i Payeta došli do uvjerljive pobjede (2:0).

Prvo je u 90. minuti zabio napadač madridskog Atletica, a trijumf tricolora potvrdio je na isteku sudačke nadoknade igrač Bilićeva West Hama.

Francuzi su tom pobjedom osigurali osminu finala na Euru.

Payetov je pogodak u studiju ITV-a trener čekićara Slaven Bilić proslavio na poseban način.

Bivši hrvatski izbornik bio je stručni komentator uz Iana Wrighta i Christiana Karembeua u prijenosu utakmice Francuska – Albanija.

>> Francuska ne briljira: Griezmann i Payet u sudačkoj nadoknadi slomili Albaniju

Komentara 19

DU
Deleted user
10:42 16.06.2016.

Gol je gol, ali francuzi su očajni, nema razloga za slavlje kada su jedva Albance dobili, da ne kažem da su Albanci jako dobro udarali po Francuzima, branili još bolje.

DU
Deleted user
11:58 16.06.2016.

Koja idiotarija sve se pripiše Biliću kao uspjeh, izgleda da dobro plaća ova naša piskarala.

MA
manuutd
07:57 16.06.2016.

sjećam ga se jako dobro iz Hajduka i njegove hokejaske izmjene u Osijeku u 65 min sva 3 igraca istovremeno zamjenio,pa protiv engleza u maksimiru .bez lijevog braniča ha ha s koje strane je primio 5 komada i 90 min nikako uociti??Trener treba i mijenjati odmah ako he valja Hesky spušta glavom za Wolcotta , ovaj u brisanom prostoru utrcava i gol...Pa poslije u Beču sa Turcima,Klasnić gol , umjesto zamjene on trči 200m da proslavi gol, umjesto da im sugerira da smire,zamjena, pa i glumljenje grča itd..A lokomotiv Moskva pa taj je u neko bolje doba zavrsio u sibiru:)))sa 6 članim pomocnicima itd, potrošio love za najgori rezultat kluba u povijesti..Besiktas ok imas 3 kluba u Turskoj,nikakav uspjeh biti 3 W.H prica za sebe , dobra ekipa .dobar Pley ..odlicni skakači , i gol...Bunker i kontra, a doma je imao problema sa svakim pa i ovim sta su mispali iz lige..Dakle opet ga stvorio maminjo a on se nije plasira sa najboljom repkom na veliko natjecanje...Hvala Maminju kaj skače po stolu i prodaje maglu humoristicnim Englezima i naravno Maminju bez kojeg bi trenira Mosora,Junaka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije