Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven uz vatrene

Pogledajte Bilićeve reakcije tijekom utakmice i kako je 'spustio' kolegi!

Slaven Bilić
Foto: Screenshot
1/12
02.07.2018.
u 09:00

Svi koji smo utakmicu gledali sa strane bili smo puni emocija, teško smo sve proživljavali, a tako je bilo i Slavenu Biliću.

Veliki uspjeh postigli su sinoć hrvatski nogometaši koji su pobijedili Dansku nakon jedanaesteraca i prošli u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Hrvatski nogometaši 20 godina nisu prošli skupinu na Mundijalu, a sad su u Rusiji ostvarili i to i otišli korak dalje.

Utakmica protiv Danaca bila je izuzetno teško, borbena s obje strane i s dramatičnim završetkom kao u filmovima. Srećom, na kraju smo mi bili ti koji su slavili i otišli dalje.

Svi koji smo utakmicu gledali sa strane bili smo puni emocija, teško smo sve proživljavali, a tako je bilo i Slavenu Biliću. Bivši hrvatski izbornik trenutačno radi kao stručni komentator, ali nije mogao sakriti emocije tijekom utakmice. Voditelj je pohvalio Bilića za takvu reakciju, rekavši da je to ljudska, prirodna reakcija i da gledatelji to vole.

Nakon susreta Bilić se našalio s kolegom iz Irske Martinom O'Neillom.

Slaven je počeo pričati o tome kako je ovo veliki uspjeh jer je Hrvatska mala zemlja, a O'Neil ga je prekinuo:

– Rekao si to već mnogo puta.

Bilić se nije dao pa je dodao:

– Da budemo iskreni, veća je od tvoje zemlje. I ima mnogo bolje nogometaše.

Irac na to više nije imao što dodati.

Komentara 30

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:35 02.07.2018.

Šta se imamo opravdavat u ne lijepoj utakmici pobjedila je spretnija i sretnija momčad pa u prvoj minuti onaj otpadak dat i obranit jedanaestetac minutu pred kraj zar to nije sreća ?😅

SX
sudbina x
09:49 02.07.2018.

Petokolonaša Dasovića je Clint Eastwood zamolio da mu donese hrvatski dres...To je Dasovića toliko bacilo u depresiju da je zaboravio kako su njegovu srpsku reprezentaciju izbacila dva kosovara...

SX
sudbina x
09:57 02.07.2018.

Dasoviću ćuo sam da je Putin tražio srpski dres a kad je video da su vascelu ponosnu servsku reprezentaciju pobedila dva Šiptara odustao je ...Počeo i Putin da vas se stidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije