Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA REPREZENTACIJA

Pogba zaratio s poznatim tabloidom: 'Neprihvatljivo! Opet su to oni učinili!"

Premier League - Manchester United v Chelsea
Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.10.2020.
u 23:30

Apsolutno stoposto neutemeljena vijest o meni, što sam napravio ili što nisam nikada rekao ni pomislio. Zgrožen sam, ljut, šokiran i frustriran da me neki mediji koriste za lažne naslove u osjetljivim temama

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba u ponedjeljak je odbacio medijske napise da napušta francusku reprezentaciju zbog komentara francuskog predsjednika Emmanuela Macrona da je islam izvor međunarodnog terorizma.

Francuski predsjednik je ovaj mjesec, nakon što je u Francuskoj islamski radikalist odrubio glavu jednom učitelju, proglasio rat "Islamskom separatizmu", koje prema njemu preuzimaju muslimanske zajednice u  Francuskoj.

Britanski list "The Sun" piše da je Pogba, koji je praktični musliman, reagirao na Macronove izjave objavom da napušta reprezentaciju.

- Neprihvatljivo", napisao je 27-godišnji Pogba na svom Twitter profilu uz naljepnicu "fake news" (lažna vijest) koju je stavio na sliku naslova iz "The Suna".

 

- I opet je The Sun to napravio-  dodao je.

- Apsolutno stoposto neutemeljena vijest o meni, što sam napravio ili što nisam nikada rekao ni pomislio. Zgrožen sam, ljut, šokiran i frustriran da me neki mediji koriste za lažne naslove u osjetljivim temama iz francuske svakodonevice.

"Ja sam protiv bilo kakvog i svih oblika terorizma i nasilja. Na žalost, neki novinari nisu odgovorni kada pišu vijesti, zlorabe svoju novinarsku slobodu, ne provjeravaju je li ono o čemu pišu istinito te stvaraju tračerske lance bez da vode brigu o tome utječe li to na živote drugih ljudi i na moj život", nastavio je Pogba dodajući da će podići tužbu protiv novina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije