Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Pogba se vraća u staro jato? Juve opasno mami United novim prijedlogom

Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.04.2020.
u 16:36

Pojedini britanski mediji navode kako Manchester United neće iskoristiti svoju mogućnost produljenja ugovora s Pogbom do lipnja 2022. godine

Talijanski nogometni prvak Juventus pokušat će ovoga ljeta u Torino vratiti Francuza Paula Pogbu i spreman je u sklopu transfera ponuditi Manchester Unitedu nekog od svojih nogometaša.

Kako prenose talijanski mediji, Stara dama je ponudila Crvenim vragovima mogućnost biranja između Douglasa Coste, Miralema Pjanića, Alexa Sandra, Aarona Ramseyja ili Adriena Rabiota.

Juve je navodno spreman za Pogbu ponuditi jednog ili dva igrača, te nešto gotovine.

Pojedini britanski mediji navode kako Manchester United neće iskoristiti svoju mogućnost produljenja ugovora s Pogbom do lipnja 2022. godine i pokušat će ga prodati tijekom ljeta.

Međutim, zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa ne očekuje se da će neki klub platiti transfer između 100 i 150 milijuna eura, koliko United traži za francuskog veznjaka.

 

Komentara 1

Avatar SharonPI84
SharonPI84
23:39 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.k­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije