Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivo shvaćen

Pogba primio groznu poruku klupske legende: Odlazi i ti!

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.12.2018.
u 13:06

Francuski reprezentativac je na Instagramu 'pustio' fotografiju koju su brojni pogrešno doveli u kontekst s Mourinhovim odlaskom

Paul Pogba, gdjekad nestašni igrač Manchester Uniteda kojeg je upravo Jose Mourinho vratio iz Juventusa na Old Trafford za 105 milijuna eura, stradao je nedužan zbog objave na Instagramu niti sat vremena nakon što je Portugalac dobio otkaz.

Francuski reprezentativac je na Instagramu 'pustio' fotografiju koju su brojni pogrešno doveli u kontekst s Mourinhovim odlaskom, a situaciju je potpuno krivo protumačila i klupska legenda Gary Neville.

1/1

Neville je Pogbi na Twitteru poručio da i on ode iz kluba, očito ne shvaćajući da je objava veznog igrača na Instagramu bila sponzorska i namještena u nesretno vrijeme, a ne izraz drskosti i bezobrazluka.

Pogba je u međuvremenu spornu fotografiju obrisao, ali su ispod Nevillove objave mnogi nastavili ružno zboriti Francuzu, osobito navijači Manchester Uniteda koji su mu i do jutros bili neskloni.

Dokazuje to da su odlaskom Mourinha ništa neće biti riješeno preko noći, odnosno da će na Old Traffordu morati temeljito reorganizirati kuću.

Paul Pogba i Jose Mourinho u posljednje vrijeme nisu živjeli u ljubavi, govorilo se i o tome da će Francuz u siječnju napustiti United, pa su mnogi nesretnu objavu krivo doživjeli kao Pogbino pokazivanje mišića i sprdanje s Mourinhovom sudbinom.

 

Komentara 4

QU
quovadis
18:03 18.12.2018.

Pogba je prosjecan igrac u svakom pogledu. Sada je istina izasla na svjetlo dana.

TB
taras.buljba
16:35 18.12.2018.

Sace Pogba preko Bihaca na Hrcatsku.

VK
VKSS
14:17 18.12.2018.

Jadan Murinjo pred Bozic dobio Bozicnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije