Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Pogba izbacio brata, Krasnodar šokirao Fenerbahče

United
Foto: Reuters
1/13
22.02.2017.
u 20:15

Manchester United je u uzvratnom susretu 16-ine finala na gostovanju pobijedio Saint Etiennea 1:0 potvrdivši 3:0 pobjedu iz prve utakmice.

Nogometaši Manchester Uniteda i Schalkea izborili su plasman u osminu finala Europske lige, dok je turski velikan Fenerbahče zaključio svoj europski put.

Manchester United je u uzvratnom susretu 16-ine finala na gostovanju pobijedio Saint Etiennea 1:0 potvrdivši 3:0 pobjedu iz prve utakmice.

Pogodak odluke zabio je Henrik Mhitarjan u 17. minuti. United je od 63. minute igrao s igračem manje, nakon što je isključen Eric Bailly, no Francuzi nisu uspjeli iskoristiti igrača više.

Zanimljivo, ManU je nastupio praktički u najboljem sastavu predvođen Zlatanom Ibrahimovićem i Paulom Pogbom premda je u prvom susretu slavio s uvjerljivih 3:0. Pogba je tako izbacio starijeg brata Florentina koji igra za francusku momčad.

Većih problema nije imao niti Schalke protiv PAOK-a. Nijemci su u Solunu pobijedili 3:0, a na svom travnjaku potvrdili prolaz odigravši 1:1. 

Domaćin je poveo u 23. minuti golom Alessandra Schopha, a PAOK je izjednačio dvije minute kasnije autogolom Matije Nastasića. Hrvatski reprezentativac Marin Leovac nije nastupio za grčki sastav.

U jedinom susretu koji je nudio neizvjesnost Fenerbahče i Krasnodar su odigrali 1:1, a Rusi idu dalje jer su u prvom susretu slavili 1:0.

Gosti su poveli nakon kontre u sedmoj minuti golom Fedora Smolova. Isti je igrač u 19. minuti imao 'zicer' našavši se sam ispred Volkana Demirela, no turski vratar je obranio njegov udarac. U 41. minuti Fener je uspio izjednačiti golom Souze i tako produžiti nadu. Međutim, u nastavku susreta više nije bilo golova.

>> Kakav propust Dinama i Hajduka! Mogli su ga dovesti za sitniš, a sada je igrač od 20 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije