Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvakinja

Podravka zakazala u dramatičnoj završnici i ostala bez bodova

Lamprini Tsakalou
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
26.09.2020.
u 18:22

Lamprini Tsakalou s osam i Azenaide Danila Jose Carlos sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok su Borussiju predvodile Alina Grijseels sa sedam i Inger Smits s pet pogodaka

Rukometašice Podravke Vegete u susretu su 3. kola skupine B Lige prvakinja na svom terenu izgubile od Borussije iz Dortmunda sa 25:26 (14:15).

Lamprini Tsakalou s osam i Azenaide Danila Jose Carlos sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok su Borussiju predvodile Alina Grijseels sa sedam i Inger Smits s pet pogodaka. 

U ravnopravnoj utakmici u kojoj niti jedna ekipa nije imala prednost veću od dva razlike odlučila je neefikasna završnica Koprivničanki koje nisu postigle niti jedan pogodak u posljednje četiri minute.

Gošće su povele sa 26:25 golom Smits dvije i pol minute prije kraja, potom je pokušaj Carlos obranila vratarica Borussije, no nakon prekršaja u napadu gostujućih igračica na ulasku u posljednju minutu Podravka je dobila još jednu priliku za izjednačenje.

Nažalost, Angolka Carlos se desetak sekundi prije kraja odlučila na ambiciozno dodavanje iza leđa koje je presjekla Smits te je tako hrvatskim prvakinjama propala prilika za osvajanje boda protiv vrlo jakog protivnika.

I Podravka Vegeta i Borussia Dortmund nakon tri kola imaju po dva boda.

U 4. kolu sljedeće nedjelje Podravka će gostovati kod rumunjske Valcee.

Komentara 1

PV
prcko.vita
20:07 26.09.2020.

Loš trener i nemože biti drugačiji rezultat, a plaćaju ga ko da je od zlata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije