Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP EHF

Podravka Vegeta u napetoj završnici ostala bez polufinala

Podravka Vegeta
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
10.03.2019.
u 19:20

Natalija Čigrinova sa sedam i Dejana Milosavljević sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok je Emma Friis postigla pet pogodaka za Herning-Ikast

Rukometašice Podravke Vegete nisu se uspjele plasirati u polufinale Kupa EHF, one su uzvratnom četvrtfinalnom susretu u Koprivnici svladale danski Herning-Ikast sa 24-18 (12-6) što nije bilo dovoljno da se nadoknadi osam pogodaka zaostatka (26-34) iz prve utakmice. 

Koprivničanke su prvenstveno sjajnoj igri u obrani u prvom poluvremenu uspjele ostvariti šest pogodaka prednosti (12-6), a u sedmoj minuti nastavka imale i potrebnih devet pogodaka viška (16-7). Nažalost, uslijedio je veliki pad u igri hrvatskog sastava pa su Dankinje većinom iz protunapada serijom 8-1 smanjile na 17-15.

Ipak, Podravka je uspjela još jednom zaprijetiti, dvije minute prije kraja povela je sa 24-18 i imala igračicu više. Minutu i pol prije isteka vremena Podravka je i osvojila loptu u obrani, no tada je Milošević odlučila sa svoje polovice gađati prazna vrata Ikasta i promašila. 

Natalija Čigrinova sa sedam i Dejana Milosavljević sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok je Emma Friis postigla pet pogodaka za Herning-Ikast.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije