Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo RH

Podravka i Lokomotiva u ključnom dvoboju za prvaka

15.03.2018.
u 18:00

Bit će zanimljivo pratiti nadmetanje Šoštarića s jedne i Snježane Petike, trenerice Podravke, s druge strane

Rukometašice Lokomotive i Podravke večeras će u Koprivnici (18 sati) odlučiti tko će biti nove prvakinje Hrvatske. Bez obzira na to što do kraja lige nakon današnje utakmice ima još devet kola, nijedan sastav nema gdje izgubiti bodove. Lokomotiva je u maloj prednosti jer može odigrati i neodlučeno. U tom slučaju oba sastava imala bi na kraju isti broj bodova, ali su lokosice bolje u međusobnim susretima jer su u Zagrebu pobijedile s uvjerljivih 27:19.

– Podravka se u međuvremenu pojačala Ruskinjom Ihnjevom. Sigurno je da će imati veliku podršku s tribina i ogroman motiv da nam uzvrate za poraz u Zagrebu – istaknuo je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

Bit će zanimljivo pratiti nadmetanje Šoštarića s jedne i Snježane Petike, trenerice Podravke, s druge strane. Inače, oboje su članovi stručnog stožera ženske rukometne reprezentacije.

– Već dulje vrijeme naglašavamo da je utakmica između Podravke Vegete i Lokomotive biti ili ne biti za naš klub. No treba biti oprezan i ne podcjenjivati nikoga jer prvenstvo se igra i nakon te utakmice – rekla je Snježana Petika, trenerica Koprivničanki. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije