Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometašice u Poreču

Počinje uigravanje za Njemačku

Nenad Šoštarić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
22.03.2019.
u 18:51

Čini se da je to ipak završena priča. Ona je rekla da se nakon oproštaja ne bi vraćala – rekao je Nenad Šoštarić, izbornik Hrvatske

Rukometašice Hrvatske od danas do nedjelje igrat će u Poreču na HEP Croatia Cupu. Uz Hrvatsku sudjeluju još reprezentacije Austrije, Slovenije i Češke. Prvi suparnik nam je Češka (20 sati).

– Drago mi je što smo se opet okupile tri mjeseca nakon Europskog prvenstva. Reprezentacije s kojima igramo na HEP Croatia Cupu su po našoj mjeri. Bit će to idealna prilika da se pripremimo za ono što nas čeka početkom lipnja kada protiv Njemačke imamo susrete doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Japanu – rekla je Marina Glavan, članica zagrebačke Lokomotive.

Bilo bi lakše proći Njemačku da je u rosteru Andreja Penezić koja ove sezone sjajno igra za Siofok.

– Čini se da je to ipak završena priča. Ona je rekla da se nakon oproštaja ne bi vraćala – rekao je Nenad Šoštarić, izbornik Hrvatske.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije