Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA PRILIKA

Počinje trenerska karijera Rooneya, dobio posao nakon otkaza Nizozemcu

Wayne Rooney
Press Association/Pixsell
15.11.2020.
u 14:03

Rooney, inače ikona Manchester Uniteda, njihov najbolji strijelac svih vremena i najbolji strijelac engleske reprezentacije ikada, u ovoj je sezoni izmijenjujući se u veznom redu i vršku napada odigrao osam utakmica. Postigao je jedan pogodak, Norwichu, za jedinu ligašku pobjedu u 11 odigranih susreta

Nakon 65 utakmica u kojima je vodio momčad do omjera od 22 pobjede, 17 remija i 26 poraza Phillip Cocu napustio je mjesto menadžera momčadi Derby Countyja. Službena internetska stranica kluba iz Championshipa navodi da je u pitanju sporazumni raskid ugovora, a da će za Cocuom i njegovi pomoćnici Chris van der Weerden te Twan Scheepers.

Tko će preuzeti posljednjeplasiranu momčad ljestvice zasad nije poznato, no prema pisanju pojedinih engleskih medija kratkoročno menadžersko rješenje zove se Wayne Rooney.

Rooney, inače ikona Manchester Uniteda, njihov najbolji strijelac svih vremena i najbolji strijelac engleske reprezentacije ikada, u ovoj je sezoni izmijenjujući se u veznom redu i vršku napada odigrao osam utakmica. Postigao je jedan pogodak, Norwichu, za jedinu ligašku pobjedu u 11 odigranih susreta.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
15:23 15.11.2020.

Zadnji su, tako da ionako ne mogu lošije... Možda ih krene, pa će to biti njemu zahvaljujući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije