Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČETVRTAK

Počinje svjetski malonogometni spektakl u Poreču

Mali nogomet
15.10.2018.
u 13:02

Na Svjetskom klupskom malonogometnom prvenstvu u Poreču od 18. do 21. listopada, za naslov će se, uz klubove iz brojnih zemalja svijeta, boriti i dvije hrvatske momčadi. 

Jedna od njih je Cotrugli iz Zagreba, dok će druga biti sastavljena dijelom od reprezentativaca koji su nedavno nastupili na premijernom Svjetskom malonogometnom prvenstvu u Lisabonu. U taj prekrasan istarski grad stići će i izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Dino Kovač koji, prepun pozitivnih dojmova iz Portugala, jednaki tretman očekuje i u Poreču.

- Vjerujem da će organizacija biti na nivou, isto kao što je bila i na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Čuo sam da su tereni, hoteli i okolni sadržaji sjajni pa će sve ekipe imati maksimalne uvijete da pokažu dobar nastup i vrhunske igre - kazao je Kovač.

Grad Poreč vrhunska je lokacija za ovakav događaj, a izbornik upravo tu činjenicu ističe kao veliku prednost za hrvatske momčadi.

- Budući da ne znam kakvih su snaga ostali klubovi, ne mogu ništa unaprijed prognozirati. No Poreč je domaćin, a uz naše navijače sigurno da će biti lakše igrati na hrvatskom tlu tako da očekujem prolazak grupe obje naše prijavljene ekipe. Za dalje ćemo vidjeti.

U Istru će drugom polovicom listopada stići mnogo talentiranih igrača, a neki od njih možda zaigraju i na nadolazećim Svjetskim prvenstvima.

- Nadam se da će se naći puno talenata u Poreču, da ćemo vidjeti nekoga tko će se istaknuti i koga ćemo moći pozvati u krug reprezentativaca za sljedeće svjetsko prvenstvo koje se dogodine održava u Grčkoj - zaključio je Kovač, s nestrpljenjem iščekujući novi malonogometni spektakl koji samo što nije započeo.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivničke igrače

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije