Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rovinj

Počinje 45. Istarska rivijera, najstariji turnir te razine

Novak Đoković i Mate Delić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
07.03.2017.
u 07:04

U glavnom turniru Rovinja od hrvatskih predstavnika nastupit će Mate Delić, Nino Serdarušić i Duje Kekez, na temelju plasmana, te Franjo Raspudić, Matej Sabanov i Karlo Kranić koji su dobili pozivnice

Turnirom u Rovinju u utorak počinje 45. Istarska rivijera, najstarije međunarodno tenisko natjecanje u Hrvatskoj, ali i najstariji turnir te razine u svijetu. Osim Rovinja, domaćini ovogodišnjeg ciklusa ITF Futuresa u Istri bit će još i Poreč, Umag i Opatija.

U glavnom turniru Rovinja od hrvatskih predstavnika nastupit će Mate Delić, Nino Serdarušić i Duje Kekez, na temelju plasmana, te Franjo Raspudić, Matej Sabanov i Karlo Kranić koji su dobili pozivnice. U kvalifikacijama su prolaz potražila 24 hrvatska tenisača.

>>Čilić skočio na sedmo mjesto, Ćorić napredovao pet pozicija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije