Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER TOTTENHAMA

Pochettino: Ovo je teško opisati, moji igrači su junaci

Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.05.2019.
u 13:01

- Osjećaj je predivan, hvala ti nogomete. Moji su igrači junaci, prošle godine sam svima govorio da su oni junaci. Drugo je poluvrijeme bilo sjajno.

Tottenham je sinoć u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka sa 3-2 u dramatičnoj završnici u Amsterdamu pobijedio Ajax i plasirao se u finale gdje ga čeka Liverpool.

"Osjećaj je predivan, hvala ti nogomete. Moji su igrači junaci, prošle godine sam svima govorio da su oni junaci. Drugo je poluvrijeme bilo sjajno. Hvala ti nogomete, ovakve emocije nisu moguće bez nogometa. Hvala svima koji su vjerovali u nas. Teško je ovo opisati", izjavio je trener Tottenhama Mauricio Pochettino.

"Oni su svi junaci, ali Lucas Moura je superjunak", istaknuo je Pochettino.

"Razgovarali smo prije utakmice da kada radite nešto što volite da to ne predstavlja stres nego strast tima. Pokazali smo da volimo sport i nogomet. Bilo je predivno gledati ovu utakmicu", dodao je. "Teško je natjecati se na ovoj razini. Zahvalan sam što sam trener".

Trostruki strijelac za Tottenham Moura je također bio preplavljen emocijama.

"Nemoguće je opisati kako se osjećam. Presretan sam i jako ponosan na suigrače. Uvijek sam vjerovao u ovo. Dali smo sve od sebe na terenu i zaslužujemo ovaj trneutak, mi smo obitelj. Nemoguće je to objasniti. To je velik dar od Boga kojeg želim podijeliti sa suigračima, obitelji i prijateljima", rekao je brazilski nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije