Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽAVA GA I MESSI

Pochettino glavni kandidat za trenera Barcelone

Mauricio Pochettino
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
15.08.2020.
u 21:07

Pochettino je u studenome prošle godine dobio otkaz u Tottenhamu, koji je uspješno vodio pet godina.

Argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino (48) glavni je kandidat da preuzme Barcelonu, te se je već sastao sa predsjednikom "blaugrane" Josepom Bartomeuom. 

Nakon katastrofalnog poraza 2-8 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka trener Barce Quique Setien sigurno odlazi, a Catalunya Radio navodi da je sastanak Pochettina i Bartomeua održan nekoliko dana prije te utakmice, te da dolazak Pochettina podržava i Lionel Messi. 

Pochettino je u studenome prošle godine dobio otkaz u Tottenhamu, koji je uspješno vodio pet godina. Većinu igračke karijere proveo je u Espanyolu, gradskom rivalu Barce, a u Espanyolu je počeo i trenersku karijeru 2009. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije