Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Početak europske jeseni: Dinamo i Rijeka na teškim domaćim ispitima

U 36.kolu 1.HNL sastali se Dinamo i Varaždin
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.10.2020.
u 11:07

Nakon uspješno apsolviranih kvalifikacija prvak Hrvatske i osvajač Kupa startaju s grupnom fazom Europske lige

Odmah na startu teški ispiti na domaćem travnjaku čekaju „Plave“ i „Bijele“ za koje je Germania Sport kladionica pripremila sjajne tečajeve i specijalne igre.

Krenimo s terminom od 19 sati kada će „kvarnerski biser“ dočekati Real Sociedad, trenutno prvoplasiranu momčad španjolske La Lige koja je nakon šest kola upisala 11 bodova (dijeli prvo mjesto s Villarrealom).

Baski igraju odličan, atraktivan i ofenzivan nogomet, a do sada su u prvenstvu utrpali deset golova uz tek dva primljena, čime zasad imaju najbolju gol-razliku u Primeri. Iako navijamo za Riječane i družinu Simona Rožmana, ne bi nas čudilo kada bi prošla oklada da će klub iz San Sebastiana pobijediti bez primljenog gola – tečaj za tu okladu jest 3,50 koji bi se najviše mogao isplatiti.

Za one više „navijačkog sentimenta“ koji vjeruju u klub s Rujevice definitivno se isplati odigrati jedinicu (4,60), a ako ste nešto umjerenije optimistični i dvoznakom možete praktički udvostručiti dobitak na vašem listiću jer Germania Sport kladionica na to daje tečaj 2,02.

Ovo je prvi međusobni ogled Rijeke i Sociedada stoga ne možemo ništa temeljiti na nekakvoj međusobnoj prošlosti, ali poznavajući Rijeku i prilagodljivost Rožmana drugim sastavima, izgledno je kako možemo očekivati dobro defanzivno suprotstavljanje hrvatskog predstavnika.

Oni koji smatraju da nećemo vidjeti izrazito efikasnu utakmicu s maksimalno dva gola mogu to i odigrati jer je tečaj 2,03 dok oni koji „njuše“ golijadu definitivno to mogu dobro unovčiti – minimalno četiri gola na utakmici donose tečaj 2,75, a pet golova čak 5,50.

Kada su individualne predstave u pitanju, Germania ima specijalnu ponudu za igrače. Najopasniji igrač gostiju definitivno će biti švedski napadač kojeg smo prije deset dana mogli vidjeti na Maksimiru, a riječ je o Alexanderu Isaku. Ukoliko mislite da će on zabiti gol, na njega tečaj iznosi 2,70.

Što se Rijeke tiče, u prvom redu treba naglasiti odličnog kapetana Franka Andrijaševića, a tečaj na njegovo postizanje gola iznosi 4,00.

Za razliku od Rožmanove momčadi, Dinamo je favorit – blagi – ali i dalje favorit protiv nizozemskog velikana Feyenoorda. Gosti na Maksimir dolaze bez ozlijeđenih Roberta Boženika i Svena van Beeka, dok je Modrima cijeli kadar na raspolaganju, uključujući i stopera Dinu Perića. Tečaj na pobjedu Plavih jest 2,40, dok je dvoznak na goste 1,59.

O našim „Purgerima“ sve znamo, post-Bjelica era već je odavno započela, u Prvoj HNL im ide po starom dobrom običaju bez poraza u prvih sedam kola. S druge strane, klub iz Rotterdama također je bez poraza, ali u pet uvodnih kola ima dva remija, ali riječ je – kao i u slučaju Sociedada – o trenutno najefikasnijoj momčadi domaćeg prvenstva. Oklada da će obje momčadi dati gol čini se kao vrlo logična, a ako to iskombinirate sa minimalnim zbrojem od tri gola na utakmici dobijete tečaj 1,95.

Znamo svi tko su glavne uzdanice Zagrepčana. Mario Gavranović igra u spektakularnoj formi, Nijemcima je u Ligi nacija zabio dva gola, Gorici je utrpao hat-trick za vikend, a specijalna ponuda Germania Sport kladionice daje tečaj 2,50 na njegov gol Feyenoordu. Oni koji su skloniji riziku mogu okušatii i okladu na gol Lovre Majera, a on iznosi 3,20, dok je kod Nizozemaca najopasniji igrač Steven Berghuis na čiji gol tečaj iznosi 3,00.

  • Pogledajte ponudu za utakmicu Rijeka – Real Sociedad
  • Pogledajte ponudu za utakmicu Dinamo – Feyenoord
  • Pogledajte specijalne igre za obje utakmice
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije