Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Benkovića

Počeo Premiership: Man. United srušio Leicester!

Manchester United - Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.08.2018.
u 23:03

U prvom susretu ovosezonskog francuskog nogometnog prvenstva Marseille je svladao Toulouse s uvjerljivih 4-0 (1-0).

U prvoj utakmici nove sezone engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je pred svojim navijačima na Old Traffordu pobijedio Leicester City sa 2-1 (1-0).

Vodeći pogodak za domaće postigao je Paul Pogba iz kaznenog udarca već u 3. minuti. U 83. minuti Luke Shaw je udvostručio prednost Manchester Uniteda, a u drugoj minuti sučevog vremena konačnih 2-1 postavio je najbolji strijelac Leicestera Jamie Vardy.

U subotu je na rasporedu šest od preostalih devet utakmica, a sastaju se: Newcastle - Tottenham (13.30 sati), Bournemouth - Cardiff, Fulham - Crystal Palace, Huddersfield - Chelsea, Watford - Brighton (sve u 16.00) te Wolves - Everton (18.30).

Manchester United - Leicester
1/6

U nedjelju su na rasporedu preostale tri utakmice 1. kola: Liverpool - West Ham, Southampton - Burnley (obje od 14.30) te Arsenal - Manchester City (17.00).

U prvom susretu ovosezonskog francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na svom Velodromeu svladao Toulouse s uvjerljivih 4-0 (1-0). 

Prva dva gola postigao je Dimitri Payet (45-11m, 62), da bi u samoj završnici pobjedu potvrdili Valere Germain (89) i Florian Thauvin (90+2).

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car nije konkurirao za nastup u momčadi Marseillea.

U subotu će igrati Nantes - Monaco, Angers - Nimes, Lille - Rennes, Montpellier - Dijon, Nice - Reims, Saint-Etienne - Guingamp, dok će u nedjelju kolo zaključiti Lyon - Amiens, Bordeaux - Strasbourg i Paris SG - Caen.

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
03:08 11.08.2018.

Pogba nastavlja tamo di je stao u finalu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije