Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Počelo čišćenje svlačionice u Barci: Koeman otpisao veliku zvijezdu

Luis Suarez
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.08.2020.
u 16:55

Nizozemcu ostaju još razgovori s nekolicinom igrača koji su posljednjih godina nosili igru Barcelone, kao što su Gerard Pique i Jordi Alba, a u toj je skupini i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić kojem ugovor također istječe u lipnju 2021

Novi trener Barcelone Ronald Koeman počeo je "čišćenje" svlačionice, a prvi igrač kojemu je poručio da ga ne vidi u svojim planovima za sljedeću sezonu je 33-godišnji urugvajski napadaš Luis Suarez kojemu je ostala još jedna godina ugovora s Kataloncima.

Vijest je objavila katalonska radio postaja Rac 1, donoseći informaciju da je nizozemski trener telefonski obavijestio Suareza o svojoj odluci.

Samo dan prije Urugvajac je u intervjuu za španjolske dnevne novine El Pais izjavio da želi ostati u Barceloni.

"Želim ostati onoliko dugo dok računaju na mene. Želim doprinositi. Osjećam podršku ljudi od prvog dana kad sam došao i to mi je velika motivacija. Nemam problema s tim da budem i zamjena u sljedećoj sezoni", poručio je Suarez vjerojatno predosjećajući što mu se sprema.

Suarez je godinama činio ubojiti napadački dvojac sa svojim velikim prijateljem Leom Messijem, a kad je u Barceloninom dresu igrao i Neymar bili su ponajbolja napadačka linija na svijetu.

No, s 33 godine na leđima i s dvije operacije koljena u posljednjih godinu dana, Suarez je postao zamjenjiv. No, s obzirom na njegov odnos s Messijem, pitanje je kako će Koemanovu odluku prihvatiti Barcelonin kapetan i zaštitni znak.

Nizozemcu ostaju još razgovori s nekolicinom igrača koji su posljednjih godina nosili igru Barcelone, kao što su Gerard Pique i Jordi Alba, a u toj je skupini i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić kojem ugovor također istječe u lipnju 2021.

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:04 24.08.2020.

Vjerovatno je sledeči prodana švajcarska duša Ivan Rakitich koji se u Barci dugo šlepa i uzima velike novce za upitan učinak.

NM
nemirno more
17:34 24.08.2020.

dolazi Niko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije