Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Počele pripreme Hrvatske za SP u Lisabonu

Mali nogomet
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
05.09.2018.
u 23:40

– Nadam se da ćemo se snaći i da ćemo uspjeti pohvatati sve akcije. Puno nas je novih, ova ekipa nikada nije igrala zajedno. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti za Lisabon – rekao je igrač Karlo Pagadur.

Ovoga tjedna prvi se put okupila hrvatska malonogometna reprezentacija koja će pod ravnanjem izbornika Kovača za dvadesetak dana nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Portugalu. Tijekom pripremnog razdoblja reprezentativci će imati 2-3 treninga tjedno, a na rasporedu će biti i nekoliko prijateljskih utakmica.

– Nadam se da ćemo se snaći i da ćemo uspjeti pohvatati sve akcije. Puno nas je novih, ova ekipa nikada nije igrala zajedno. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti za Lisabon – rekao je igrač Karlo Pagadur.

Ante Kulji ima velikog iskustva igrajući u “Kutiji šibica”.

- Skupina u kojoj smo se našli na SP-u čini se solidna. Nadam se da ćemo je proći. Njemačku znamo. Oni su radnici, ali poznato je da nisu baš za “hakl”. Indiju i Angolu baš i ne znamo, ali dobro ćemo se pripremiti. Sve je na nama.

Kakvi su dojmovi nakon početnih treninga, otkrio je Marko Švagelj:

– Dojmovi su odlični. Ekipa je stvarno super. To je skup vrhunskih individualaca na čelu s izbornikom Dinom Kovačem koji je legenda malog nogometa i mislim da će to na kraju sjajno funkcionirati.

Reprezentativci dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a na popisu izbornika Kovača ističe se i ime Dina Škibole, vrlo perspektivnog mladića iz Zadra.

– Dolazim iz Zadra pa mi je komplicirano uskladiti treninge s poslom i fakultetom. Ali nekako uspijevam sve stići – istaknuo je mladi Zadranin. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije