Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANTANDER - REAL 0:0

Pobuna u Madridu: Igrači ustali protiv Mourinha kako bi zaštitili Khediru!

'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho gestures during their training ahead of the Supercup meeting with European and domestic champions Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid August 13, 20
'ANDREA COMAS'
21.09.2011.
u 22:26

Nešto bolje od Lyona prošao je Real Madrid, koji je kod Santandera odigrao bez golova. Čini se da se Joseu Mourinhu ozbiljno trese klupa. Katalonci se izvukli u Valenciji (2:2), Lionel Messi dvaput asistirao, Pedro i Cesc zabili

Cristiano Ronaldo, odnosno "Gospodin zgodan sam, bogat i svi su na mene ljubomorni" nakon gostovanja u Zagrebu ima velike frustracije. Drugi puta u samo tjedan dana u ligi nisu uspjeli pobijediti! Na El Sardineru su odigrali bez golova (0:0).

Momčad Josea Mourinha šokirana je u nedjelju porazom od Levantea 1:0, a i traljava izvedba Kraljevskog kluba u Zagrebu (barem prema pisanju španjolskih medija), mogla bi koštati i trenera posla. Sad još i ovaj remi, lako je zaključiti da bi Florentino Perez, predsjednik kluba mogao popričati sa prvim čovjekom Realove struke.

Madrižani su tek jednom (!) pucali prema vratima, kada je Angel Di Maria početkom drugog dijela iz daljine opalio prema vratima Santandera.

Ronaldo je iz daljine izveo slobodnjak pred kraj utakmice, nekoga je u živom zidu lopta pogodila u ruku, ali sudac to nije kanio kazniti jedanaestercem.

Sudeći prema izvješćima španjolskih medija nešto ozbiljno ne štima u svlačionici madridskog Reala, točnije na relaciji Jose Mourinho - igrači.

Zaiskrilo je navodno nakon prošlotjednog poraza protiv Levantea (0:1) za koji je Mourinho optužio neke igrače, preciznije veznjaka Khediru, kako piše El Pais. No, iste novine navode kako se igrači nisu složili s ocjenom svog trenera i stali u obranu Khedire.

Krtica iz Realove momčadi rekla je novinarima da je Mourinho tražio od svojih igrača da stalno vrše pritisak na suca, što je dovelo do toga da su nogometaši Levantea dobivali žuti karton u prosjeku nakon svakih 2.5 prekršaja, ali je na koncu stradao i Khedira. Situacija je sigurno još više dobila na značaju nakon sinoćnjeg remija (0:0) u Santanderu.

- Nismo mogli uspostaviti ritam svoje igre jer su protivnički igrači previše simulirali. Zabrinut sam jer smo ispustili pet bodova u zadnje dvije utakmice. No, i lani smo na sličan način počeli sezonu - kazao je Mourinho.

Barcelona je u Valenciji gubila čak dvaput. Najprije je Abidal zabio autogol (12.), a odmah u sljedećem napadu poravnao je Pedro. Valencija je povela u 23. preko Hernandeza a konačan omjer postavio je Fabregas u 77. minuti. Kod oba Barcina pogotka asistent je bio Messi.

 

Komentara 7

SE
serđo
22:54 21.09.2011.

ovi su imali dva biodizelenergetičara...

OB
-obrisani-
23:00 21.09.2011.

dinamo je dobro namucio real

Avatar Idler 3
Idler 3
12:23 22.09.2011.

Mourinho je u zadnjoj rečenici sve rekel - velike momčadi ponekad trebaju vremena za ono kak se veli \"uhvatit zalet\". Sezona je tek počela, a najbitnije tekme se ionak igraju tek na proljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije