Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrači se žale
Povratak na članak

Pobuna u Bundesligi zbog Kramarića: 'Sebičan je, mora kontrolirati ego'

- Mora staviti ego sa strane i raditi za momčad - rekao je Kerem Demirbay, veznjak Hoffenheima.

Komentari 6

OR
OrasjeHVO106
23:11 25.10.2017.

Mora barem jedan negativan clanak na dan biti, danas ste vec legendu Modrica za.ebavali. Svaka cast, radite najbolje da unistite atmosferu prije grcke. Jel postoji uopce kod vas sram? Tko od vas trazi da pisete ovakvo sran.e? Mozda ti nisii kriv samo radis svoj posao, barem odgovori da znamo ko je taj.......

VL
JU
juma
00:29 26.10.2017.

Kramaric uglavnom odigrava odmah i na prvu ili trazi put direktan put ka golu i kao svaki golgeter nekad zna biti sebican. Ovaj Demirbay radi za momcad tako da toliko petlja s loptom, vuce ju do besvijesti i na kraju ni sam ne zna kamo je posao i sto hoce. Na kraju se protivnik poslozi i lako mu je oduzme. Covjek usporava i umrtvi skoro svaki napad i onda jos ima obraza nesto reci Kramaricu?

VL
Avatar Cinco
Cinco
22:49 25.10.2017.

Ima nešto istine, ali autor članka poznatog imena i prezimena "Večernji list" koristi svaku situaciju da unese razdor u hrvatsku reprezentaciju i s udbaškim indexovcima pokušava naštetiti istoj. Nevjerojatno je koliko ta tajanstvena osoba uvijek pljuje po igračima hrvatske rep.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:53 26.10.2017.

Problemi igraca zaista trecerazrednog bundesligasa Hoffenheima zaista su vrlo pretenciozno nazvani pobunom u Bundesligi. Otprilike isto kao kad bi se igraci Slaven Belupa zalili na svog suigraca, i neki flak to nazvao pobunom u HNL....

VL
ZR
Ze Roberto u
18:36 26.10.2017.

Pišče ovog članka: Kramarićev klub je jedan od natjecatelja Bundeslige, ako znaš što je to! A pobuna ti je ovo što ti pokušavaš napraviti prema Hrvatskoj reprezentaciji! Bez brige, tvoji neće proći!

VL
MA
..Marsijanac
22:39 25.10.2017.

To o Krami bi mogla biti i istina . Prisjetite se samo njegovih mladjih dana i sto sve on i njegov otac nisu zahtjevali od Dinama. Nadam se da su mediji u krivu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.