Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD TVRDI

Pobuna u Bayernu protiv Kovača: Tri zvijezde naljutile se na Niku!

Bayern Ajax
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.10.2018.
u 10:43

Kako piše ugledni Bild, protiv hrvatskog trenera pobunila su se tri igrača

Bayern je i treću utakmicu u nizu ostao bez pobjede! Nakon samo jednog osvojenog boda u dvije prvenstvene utakmice, u utorak je bod s Allianz Arene u drugom kolu Lige prvaka odnio Ajax.

– Definitivno nismo igrali dobro! Nakon prvih 15 minuta nismo osvajali dovoljno duela, krivo smo dodavali i kao posljedicu toga – izgubili smo samopouzdanje. Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet - poručio je trener Bavaraca Niko Kovač koji, čini se, ima problema u momčadi.

Kako piše ugledni Bild, protiv hrvatskog trenera pobunila su se tri igrača – Mats Hummels, James Rodriguez i Javi Martinez.

Hummels smatra da je glavna žrtva Kovačevih rotacija, a nisu mu najbolje sjele ni Nikine kritike da je najslabija karika obrane.

James i Javi nezadovoljni su minutažom koju imaju ove sezone, a Kolumbijac je sinoć snimljen kako ljutito napušta svlačionicu samo deset minuta nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 20

PR
prajdali100
11:55 03.10.2018.

Tko ovo potencira ? " Ugledni" Bild, oličenje nepristrasnog i profesionalnog novinarstva.Ma dajte molim vas !

JU
jumbo2110
11:34 03.10.2018.

Bild ugledne novine daj me nemoj nasmijavat . Bayernov problem je sto nekupuju kvalitetne igrace i godinama igraju sa 90% istom momcadi , to je godinama prolazilo i bilo dosta za bundesligu ali za ligu prvaka ne.Svake godine posluju sa velikim plusom a kupuju prosjecne igrace.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:07 03.10.2018.

Majdak čita Bild? pravi de bilder

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije