Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Srbi očarani našom igrom: Ljubomorni smo, Hrvati su pokazali kako se bori!

Hrvatska reprezentacija - Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
22.06.2016.
u 15:37

- Susjedi sretno do finala, pokazali ste cijelom svijetu kako se igra nogomet, samo rokajte do finala, teško više da vas tko može zaustaviti. Sretno!

Pobjeda Hrvatske nad Španjolskom punila je naslovnice europskih medija. Nakon što je Čačić protiv prvaka odlučio poslati pet 'novih' igrača, a Del Bosque je na teren ispratio svoju najjaču postavu, vatreni su ipak odnijeli pobijedu, a o tom pothvatu raspisali su se i mediji iz susjednih zemalja.

Srpski Blic je napisao: Šamar prvaku Hrvati srušili Španjolsku i bacili je na Italiju!, tekst je dobio dosta komentara podrške, a evo nekih.

- Respekt Hrvatima! Poslije onakvog srama navijača, remiziranja dobijene utakmice, ovako srčano igrati za državu, ne pasti ni na lažni jedanaesterac i nepravdu, stvarno muški! Hrvati stvarno trebaju daleko dogurati jer su odigrali pošteno sve tri utakmice, samo da ih ne uhvati ludilo u nastavku i favoriziranje 'nepobjedivih' od strane sudaca. Treba navijati da nogomet i bolji pobijedi, a ne utjecajni, ma koliko smo mi ljubomorni na njih! Još jednom - kapa dolje! 

- Zaslužena pobjeda Hrvata, Španjolci sramotno igrali. Sve čestitke našim susjedima!

- Molim Grobare i Delije da odmah sutra izdaju priopćenje u kojem objavljuju da do kraja Euro 2016 navijaju za Hrvate, zbog srčanosti i posvećenosti u borbi za reprezentaciju svoje zemlje, što može poslužiti samo kao primjer i putokaz i nama i našim nogometašima.

- Hrvati i pripadaju velikanima!

Na Telegrafu pak pišu: Da, ljubomorni smo, nemojmo se lagati. Evo što ljudi komentiraju.

- Svaka čast momcima, bravo.

- Neka su prvi u grupi i neka osvoje titulu… pa momci se bore i igraju kao lavovi,a ovi naši… ma bolje da ne pišem dalje…

- Susjedi sretno do finala, pokazali ste cijelom svijetu kako se igra nogomet, samo rokajte do finala, teško više da vas tko može zaustaviti. Sretno!

- Bravooooo momci tako se voli nogomet i država.

I u susjednoj Bosni i Hercegovini su navija za vatrene, evo nekih komentara s portala Klix.ba.

- Sve čestitke Hrvatskoj repki i puno sreće u nastavku EP.

- Dobili su jedanaesterac nije ni postojao, karma je čudooooo. Bravo za Hrvatsku.

- Sa svim tim zvijezdama i zvijezdicama ne mogu pobijediti one klince što igraju za Hrvatsku. Remek djelo. Nekoliko puta sam pogledao onaj snimak kako je Perišić ostavio onog nesretnog Juanfrana nekoliko metara iza sebe.

>> Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima

>> Strani mediji oduševljeni Hrvatskom, a španjolski tuguju: Hrvatska nas je odvela na tamnu stranu

Komentara 104

DU
Deleted user
17:03 22.06.2016.

Svaki dan clanak o tome kako srbi navijaju za nasu repku. Novinari VL bas ste naporni. Za koga navijaju makedonci? O tome nema clanaka. Oni nisu bili dio drzave koja nikad nije ni trebala postojati? Samo o srbima. Bas mee briga sto misle u beogradu. Potpuno nevazno (bar za mene). Nema vise rata ali ni "brastva i jedinstva". Postaje dosadno kao i clanci o naprednim pojedincima.

DU
Deleted user
16:13 22.06.2016.

Eto, susjedi će od sad navijati za zemlju po kojoj su do nedavno pucali.. lijepa je to gesta. Neka sport spaja a ne razdvaja.

FA
Fake
16:24 22.06.2016.

Ako su to stvarne čestitke onda svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije