Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio Higuain

Pobjedom nad Racingom Real preuzeo vrh

Gonzalo Higuain
AFP
21.11.2009.
u 22:50

Nogometaši Real Madrida preuzeli su vrh poretka Primerine ljestvice minimalnom 1:0 pobjedom protiv Racinga u utakmici 11. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Gol odluke, svoj šesti prvenstveni, postigao je Gonzalo Higuain u 22. minuti utakmice. Akciju s desne strane povukao je Kaka ubacivši loptu u peterac gostujuće momčadi. Vratar momčadi iz Santandera, Toño, pomalo je nespretno raščistio situaciju, te se lopta odbila do Garaya na vrhu peterca koji ju glavom prosljeđuje neometanom strijelcu Higuainu.

Racingu je ovo bio četvrti uzastopni prvenstveni poraz i osma ligaška utakmica u nizu u kojoj nisu uspjeli doći do pobjede.

Real je trenutačno na 28 bodova, te čelo ljestvice drže s dva boda više, ali i utakmicom više od drugoplasirane Barcelona koju još očekuje subotnju susret protiv u Bilbau kod Athletica.

Primera, 11. kolo:

Real Madrid - Racing Santander 1:0 (Higuain 22) 

Deportivo - Atletico Madrid 2:1 (Colotto 20, Guardado 90-11m / Agüero 3)

Tenerife - Sevilla 1:2 (Nino 75 / Perotti 32, Renato 49)

Kasnije:

Athletic Bilbao - Barcelona

Redoslijed: 1. Real Madrid 28, 2. Barcelona 26 (-1), 3. Sevilla 25, 4. Deportivo 22, 5. Valencia 21 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije