Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Pobjede Mikice i Delića, a krenuo je i Ante Pavić

mirjana lučić
PA/Pixsell
20.05.2014.
u 16:58

Mate Delić je u prvom kolu glavnog turnira u Düsseldorfu sa 7:5, 7:5 pobijedio je Poljaka Michala Przysiznog,

Mate Delić, 20-godišnjak iz Kaštel Lukšića, postigao je vjerojatno najvredniju pobjedu u karijeri. Nakon što je prošao kvalifikacije, u prvom kolu glavnog turnira u Düsseldorfu sa 7:5, 7:5 pobijedio je Poljaka Michala Przysiznog. Time je Mate osigurao ulazak među 200 najboljih tenisača svijeta (bit će barem 191.).

Mirjana Lučić-Baroni imala je sličan put na WTA turniru u Strasbourgu. Nakon kvalifikacija u prvom je kolu pobijedila Bojanu Jovanovski (39.) sa 6:4, 6:0. U kvalifikacijama Roland Garrosa prvo kolo prošao je Ante Pavić, kojem je pri rezultatu 6:7(2), 6:0, 4:1 predao Japanac Soeda.

>> Mikica prošla kvalifikacije, Ajla još jednom bolja od Mladenović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije