Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP CASABLANCA

Pobjede Dodiga i Veića u kvalifikacijama

Ivan Dodig
Davor Puklavec/pixsell
03.04.2010.
u 22:26

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Antonio Veić pobjedama su započeli nastup u kvalifikacijama za ATP 250 turnir Grand Prix Hassan II u marokanskoj Casablanci, na zemljanoj podlozi.

Ivan Dodig, trenutno 155. igrač na ATP ljestvici, postavljen je u kvalifikacijama za 7. nositelja, a u 1. kolu pobijedio je Španjolca Pabla Martin-Adaliu 7:5, 6:1 nakon jednog sata i 28 minuta igre. Sljedeći protivnik bit će mu još jedan Španjolac, Jose Checa-Calvo.

Antonio Veić, koji na rang ljestvici zauzima 188. mjesto, svladao je nakon samo 57 minuta igre domaćeg predstavnika Mochinea Roudamija 6:2, 6:3. Za 3. kolo igrat će protiv Španjolca Sergija Gutierrez-Ferrola.

Turnir u Casablanci igra se za nagradni fond od 450.000 eura, a prva dva nositelja u glavnom turniru su Švicarac Stanislas Wawrinka i Španjolac Guillermo Garcia-Lopez.

 

ATP Casablanca, kvalifikacije, 1. kolo:

Dodig (7) – Martin-Adalia 7:5, 6:1

Veić – Roudami 6:2, 6:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije