Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pobjede Columbusa, Floride i Colorada

Columbus
Reuters/PIXSELL
18.02.2017.
u 11:11

Colorado je pobjedom nad Carolinom prekinuo niz od pet poraza. Utakmicu je odlučio Mikko Rantanen koji je pobjednički pogodak postigao nakon četiri i pol minute igre u produžetku

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, pobjede su u produžetku osigurali Columbus Blue Jackets koji su sa 2-1 pobijedili Pittsburgh Penguins te Colorado Avalanche koji su s istim rezultatom bili bolji od Caroline Avalanche, dok Florida Panthers nisu imali problema i sa 4-1 su svladali Anaheim Ducks.

Za Floridu je ovo treća pobjeda u zadnjih šest utakmica, a predvodio ih je James Reimer sa 35 obrana, dok su pogotke postigli Colton Sceviour, Jaromir Jagr, Aaron Ekblad i Derek MacKenzie. Jedini strijelac za Anaheim bio je Andrew Cogliano.

Colorado je pobjedom nad Carolinom prekinuo niz od pet poraza. Utakmicu je odlučio Mikko Rantanen koji je pobjednički pogodak postigao nakon četiri i pol minute igre u produžetku. Oba gola u regularnom dijelu utakmice pala su u prvoj trećini, poveo je Colorado pogotkom Tysona Barrieja, a Jeff Skinner je izjednačio pred kraj tog prvog dijela utakmice.

U Columbusu je na početku druge trećine domaćine doveo u vodstvo Ryan Murray, a onda je Ian Cole izjednačio za Pittsburgh. U produžetku nakon samo minutu i četiri sekunde igre pobjendički gol za Columbus zabio Brandon Dubinsky.

>>Pobjeda Pittsburgha i 1.000 bodova Sydney Crosbyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije