Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pobjede Bostona, Pittsburgha i Ottawe

Boston Bruins
Reuters/PIXSELL
09.03.2017.
u 12:07

Pittsburgh Penguinsi su svladali Winnipeg Jetse sa 7-4 na njihovom ledu, Nick Bonino je zabio tri, a Jevgenij Malkin dva gola za pobjedu.

Boston Bruins su sinoć sa 6-1 pobijedili Detroit Red Wingse, Ottawa Senators sa 5-2 Dallas Starse,  a Pittsburgh Penguins sa 7-4 Winnipeg Jetse.

David Krejci i Brad Marchand su svaki zabili po dva gola, a po jedan Drew Stafford i David Pasternak za pobjedu Bruinsa (35-26-6).

Vratar Tuukka Rask je obranio 26 udaraca za Bruinse koji zaostaju jedan bod za Ottawa Senatorsima u borbi za drugo mjesto u Atlantskoj diviziji.

Jedini pogodak na utakmici za Red Wingse (25-29-11) postigao je Niklas Kronwall.

Pittsburgh Penguinsi su svladali Winnipeg Jetse sa 7-4 na njihovom ledu, Nick Bonino je zabio tri, a Jevgenij Malkin dva gola za pobjedu. Preostala dva gola za Penguinse (41-16-8) zabili su Justin Schultz i Jake Guentzel, dok je vratar Matt Murray upisao 31 obranu. 

Strijelci za Winnipeg (30-32-6) bili su Shawn Matthias, Nikolaj Ehlers, Dustin Byfuglien i Marko Dano. 

Ottawa Senators su sa 5-2 bili bolji od Dallasa na njihovom ledu, a Craig Anderson je sa 35 obrana ostvario 146. pobjedu s kanadskom momčadi, izjednačivši se tako s Patrickom Lalimeom po rekordnom broju pobjeda u povijesti Senatorsa. Anderson je došao do 146 pobjeda u sedam sezona s Ottawom, dok je Lalime to uspio u razdoblju od 1999. do 2004. godine.

Jean-Gabriel Pageau, Chris Wideman, Cody Ceci, Viktor Stalberg i Fredrik Claesson su svaki zabili po gol za Senatorse (37-22-6) kojima je to četvrta uzastopna pobjeda. 

Tyler Seguin i Jason Spezza zabili su za Dallas  (27-30-10) kojem je je ovo prvi poraz u tri utakmice.

>>Pittsburgh okrenuo 0-3, Minnesota Wild slavila u derbiju

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:12 12.03.2017.

boston igra dobro ove sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije