Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLIVANJE

Pobjeda Ryana Lochtea nakon povratka sa suspenzije

Ryan Lochte
Foto: Reuters/Pixsell
05.08.2019.
u 15:32

Višestruki olimpijski i svjetski prvak tvrdi da su ga promijenili rođenje sina Caidena i kćeri Liv.15:26 5.8.2019.

Šesterostruki olimpijski pobjednik američki plivač Ryan Lochte je 14 mjeseci nakon suspenzije slavio na 200 m mješovito na američkom prvenstvu koje se održava u  Palo Altu.

Lochte, koji je u subotu navršio 35 godina, do pobjede je stigao s vremenom 1:57.76 i to mu je 27. naslov na američkom prvenstvu što ga čini kandidatom za olimpijsku reprezentaciju.

"Bilo je lakše prije deset godina", izjavio je nakon utrke Lochte koji je 1.07 sekundu bio brži od drugoplasiranog Shalnea Casas. "Dugačak je put ispred mene do  2020.".

Lochte je suspendiran deset mjeseci nakon skandala s OI u Rio de Janeiru kada je izmislio priču da je napadnut. Onda ga je Američka antidopinška agencija suspendirala na 14 mjeseci nakon što je u svibnju 2018. na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj se vidi kako prima injekciju nečega. Prošle se godine lijepio i od alkoholizma. 

Sada višestruki olimpijski i svjetski prvak tvrdi da su ga promijenili rođenje sina Caidena i kćeri Liv.15:26 5.8.2019.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije