Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Pobjeda Mladosti, strijelac i vratar Marcelić

Miloš Ćuk
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
04.02.2020.
u 22:26

Mladost je krajem druge četvrtine imala i pet pogodaka prednosti

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti su u susretu 8. kola skupine B Lige prvaka kao gosti svladali francuski Marseille sa 14:11 (3:1, 6:4, 2:4, 3:2).

Mladost je krajem druge četvrtine imala i pet pogodaka prednosti (9:4), no dopustila je domaćem sastavu da se s tri uzastopna gola primakne na dva razlike (9:7). 

Ipak, golovima Radua i Lazića u posljednjoj četvrtini Mladost se ponovno odvojila na 13:9, a nakon što se Marseille primaknuo na 13:11 i imao napad pola minute prije kraja, povukao je vratara što je iskoristio čuvar mreže zagrebačkog sastava Ivan Marcelić.

On je 22 sekunde prije isteka vremena nakon osvojene lopte postigao pogodak bacivši loptu preko čitavog bazena u praznu mrežu.

Miloš Ćuk je s četiri gola bio najefikasniji kod Mladosti, po dva pogotka dodali su Cosmin Radu, Luka Bukić i Josip Vrlić, dok je Michal Izdinsky s tri gola predvodio Marseille.

Mladost je četvrta na ljestvici sa 16 bodova, koliko ima i treća OSC Budimpešta, dok je Marseille šesti s devet bodova. Nas vrhu su Pro Recco sa 20 i Ferencvaros sa 17 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije