Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmic

Pobijeđeni grubi Nijemci, Tucak objavio popis za MI

Hrvatska vaterpolska reprezentacija, (1)
Nel Pavletić/Pixsell
14.06.2013.
u 22:55

- Nijemci igraju grub i čvrst vaterpolo, pa nam je utakmica s njima dobrodošla

U sjajnom ambijentu, pred gotovo ispunjenim tribinama plivališta na Kantridi, hrvatski su vaterpolisti u prijateljskoj utakmici u Rijeci pobijedili Njemačku s 15:10. Najviše pogodaka za naš sastav postigao je raspoloženi Obradović - četiri.

- Nijemci igraju grub i čvrst vaterpolo, pa nam je utakmica s njima dobrodošla. Očekivano bilo je to teška odmjeravanje jer i mi smo teški od varaždinskih priprema. No, koristit će nam i s obzirom na ambijent bio je to pun pogodak - ocijenio je naš izbornik Ivica Tucak.

Nakon utakmice odredio je 13 igrača koje će 18. lipnja odvesti na Mediteranske igre u Mersinu. To su: Pavić, Bijač (vratari), Dobud, Krapić (sidraši), Bušlje, I. Milaković, Lončar (braniči), Sukno, Muslim, Bukić, Obradović, Joković i Šetka (vanjski igrači). (af)                                            

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije