Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandro Sukno

Pobijedili smo sve najbolje momčadi na svijetu. Cijela Hrvatska je uz nas

Vaterpolo: Hrvatska - Mađarska
Foto: Reuters/Pixsell
29.07.2017.
u 22:27

Sve je napravljeno da Mađari budu prvaci, a mi smo ih pobijedili pred deset tisuća gledatelja. Idemo slaviti - rekao je kapetan Sandro Sukno

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka, finalu u Budimpešti pobijedili smo domaćina Mađarsku sa 8:6.

Hrvatsku je do drugog zlata u povijesti predvodio kapetan Sandro Sukno s tri pogotka.

Vaterpolo: Hrvatska - Mađarska
1/10

- Još nismo svjesni što smo napravili. Najteži turnir u mojoj karijeri, pobijedili smo sve najbolje momčadi na svijetu. Hvala na podršci, cijela Hrvatska je iza nas. Sve je napravljeno da Mađari budu prvaci, a mi smo ih pobijedili pred deset tisuća gledatelja. Idemo slaviti - rekao je kapetan.

Izbornik Ivica Tucak bez pogrešaka je vodio reprezentaciju na ovom turniru.

- Mogu čestitati i zahvaliti ovim predivnim momcima. Sretan sam što sam trener ove reprezentacije. Hvala svim suradnicima. Ogromna je sreća, cijela Hrvatska je uz nas - rekao je hrvatski izbornik.

Uoči Svjetskog prvenstva najavljivao je borbu za zlato!

- Rekli smo da smo ovdje došli po zlato. Izuzetno teška utakmica, dugo se lomila. Uvijek je lakše odraditi posao kad imamo ovakve momke. To su divni momci, predstavili smo Hrvatsku na najbolji način - istaknuo je Ivica Tucak.

Vaterpolo: Hrvatska - Mađarska
1/17

Ovo je šesta medalja za Hrvatsku u nizu na svjetskim prvenstvima, uz zlata iz Melbournea i Budimpešte, naši su vaterpolisti osvojili i tri uzastopne bronce (Rim 2009, Šangaj 2011, Barcelona 2013) dok je prije dvije godine u Kazanu osvojila srebro.

Komentara 24

MO
mobitel20
23:01 29.07.2017.

Bravo Hrvatska ! Bravo Sandro kapetane !

KR
kruti189
23:17 29.07.2017.

drug hudika,tvoji dupinisu TREĆI a hrvatske BARAKUDE su svjetski prvaci,smeće provokatorsko!!!!

ČI
čikaga
22:49 29.07.2017.

Ovaj provokator nas naziva Dupinima. Sramota je Hudika da tako pišes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije