Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana paketom

Pobijedila na turniru u skvošu i za nagradu dobila - vibrator

Skvoš
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
21.05.2019.
u 19:59

Pobjednica Elizabeth Sado Garriga nije skrivala iznenađenje kao i Olaya Fernandez Lence, koja je za drugo mjesto također dobila isti paket

Organizator jednog skvoš turnira u Španjolskoj najbolje igračice iznenadio nagradama. Naime, finalistice su osim trofeja dobile i paket u kojem se nalazio vibrator, masažer za noge te vosak za depilaciju.

Pobjednica Elizabeth Sado Garriga nije skrivala iznenađenje kao i Olaya Fernandez Lence, koja je za drugo mjesto također dobila isti paket. Kada su otvorile nagradni paket ostale su u šoku te su se žalile nacionalnom skvoš savezu.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Skvoš
1/12

Optužile su organizatora Skvoš klub Oviedo za seksizam. Klub je nakon toga objavio priopćenje u kojem žali što su natjecateljice razočarane nagradama.

I dalje ističu kako nisu željeli nikoga uvrijediti, te kako nagrade nisu seksističke. Skvoš klub Oviedo zbog skandala je odlučio kako ove godine više neće organizirati turnire.

Španjolski skvoš savez pokrenuo je istragu, a glasnogovornica saveza je rekla da oni nisu odgovorni za nagrade.

- Ovo je seksizam. Nismo znali kakve će nagrade dobiti natjecateljice. Nema smisla da se klub ispriča, a onda smatraju da njihove nagrade nisu seksističke - podvukla je glasnogovornica saveza Maribel Toys.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:29 21.05.2019.

Pa neka Hajduk proba na ovom turniru hehehehe

Avatar majkuvam
majkuvam
21:15 21.05.2019.

Bile su u "šoku" a nisu ga ni isprobale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije