Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VISU

PMS regata za Međunarodni dan žena

Intimina
09.03.2018.
u 07:26

Ova ženska regata koju organizira Yacht club Host u Vis je dovela najtalentiranije jedriličarke iz Europe, među kojima je i nekoliko Olimpijskih natjecateljica.

Oko 70 žena iz cijele Europe okupilo se na otoku Visu da podignu svoj glas (i jedra) na PMS regati (od 8. do 10. ožujka), jedinstvenom jedriličarskom događaju koji potiče žene da budu hrabrije, odvažnije i nezavisnije – i to u savršen čas za Međunarodni dan žena.

Ove godine PMS (povjesni mediteranski skup žena) se udružio s tvrtkom Intimina, globalnim brendom za žensko intimno zdravlje, kako bi zajedno pozdravili veličanstven doprinos i moć žena diljem svijeta. Brend je poznat po svojim ultra mekanim menstrualnim čašicama od medicinskog silikona i proizvodima za jačanje zdjelice i vaginalnih mišića. Upravo povodom Međunarodnog dana žena Intimina je s ponosom najavila još jedan revolucionaran proizvod – Ziggy Cup, prvu menstrualnu čašica koja se može koristiti i za vrijeme seksa.

Podijeljene u osam timova, jedriličarke se na brodovima Intimina natječu za prva tri mjesta, jedreći match-race format unutar viške luke. Područje na kojem se lani snimao film 'Mamma Mia' ne može biti bolja lokacija da se potakne 'vjetar promjene' u ženskom svijetu danas.

Ova ženska regata koju organizira Yacht club Host u Vis je dovela najtalentiranije jedriličarke iz Europe, među kojima je i nekoliko Olimpijskih natjecateljica.

- Glavni cilj ovog projekta je staviti fokus na žensko jedrenje. U Visu se svake godine skupe žene svih dobnih skupina i različitih jedriličarskih vještina i iskustva koje se natječu i pokazuju svoj trud i snagu. Također, ovaj događaj dokaz je da sport nije samo za muškarce te vjerujemo da je ovo jedinstven način da se slome predrasude prema ženama u sportu. Neizmjerno smo sretni što je Intimina ove godine s nama jer je to kompanija kojoj su na prvom mjestu žene i njihove potrebe - rekao je Goran
Pečarević
, predsjednik Yacht Cluba Host.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije