Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVESELILE DOMOVINU

Pljušte čestitke sa svih strana, pogledajte što je objavio Luka Modrić

EHF Euro Women's Handball Championship Third Place Play Off - Croatia v Denmark
Foto: HENNING BAGGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
20.12.2020.
u 20:34

- Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na EP-u u Danskoj! Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu - objavio je na twitteru predsjednik Vlade Andrej Plenković

Čestitke hrvatskim rukometašicama na osvojenoj bronci na Europskom prvenstvu u Danskoj stižu sa svih strana.

- Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na EP-u u Danskoj! Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu - objavio je na Twitteru predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Osim državnog vrha, odabranicama izbornika Nenada Šoštarića čestitao je i Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez, Dinamo, Osijek, Cibona, PPD Zagreb, braća Sinković...

Čestitke su stizale preko svih mogućih kanala, od društvenih mreža, do sms poruka i telefonskih poziva.

- Čestitamo im na veličanstvenom, povijesnom uspjehu. Bravo, bravo, bravo - poručili su iz HNS-a.

- Iskrene čestitke našim rukometasicama na povijesnom uspjehu. Ponosni smo - napisali su na Twitteru olimpijski pobjednici braća Valent i Martin Sinković.

- Rapsodija naše ženske rukometne reprezentacije završava na postolju. Slaveći u utakmici s Danskom, Hrvatska je osvojila treće mjesto u Europi. Bravo djevojke! Ponosni smo na vas - poručili su iz HOO-a.

- Čestitke od srca na hrabrosti, srčanosti i ustrajnosti koje su dovele do brončane medalje. Veliki bravo za cijelu reprezentaciju - objavio je Hrvatski košarkaški savez.

Dakako, javili su se i hrvatski nogometni reprezentativci, među njima i kapetan Luka Modrić, a čestitkama se pridružio i izbornik Zlatko Dalić.

Foto: instagram.com/lukamodric10

 

Komentara 7

Avatar Behemot
Behemot
21:03 20.12.2020.

Igraj moja Hrvatska :)

DU
Dudek
21:28 20.12.2020.

Viste ste očiti primjr kako se bori za svju domovinu i njezin ugled u svijetu. VAMA smo čestitke cjelom radnom timu. A, ne našim Vračarima u Sabornici. ZAR IH NIJE SRAM? Kad je političar bio pošten?

MM
MMayo
21:14 20.12.2020.

Da!----Nema predaje MOJA HRVATSKA!!!---A DANCI SU VEĆI "BALKANCI" -od bilo koga!---Jer takvi komentari njihovog izbornika su dno-dna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije