Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Plivačica Cindy Šoštarić nova je Miss sporta Hrvatske

Miss sporta Hrvatske
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/26
08.07.2016.
u 23:45

Cindy Šoštarić je nova Miss sporta Hrvatske, a pratilje su Antonela Golobić i Mia Pojatina

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić nova je Miss sporta Hrvatske. Prva pratilja je atletičarka zagrebačkog Agrama Antonela Golobić, dok je druga pratilja odbojkašica iz Nove Gradiške Mia Pojatina.

Miss fotogeničnosti je Matea Stojan iz Poreča koja se bavi bikini fitnessom.

Izbor se održao u hotelu Sport u Ivanić Gradu. Sportašice, njih 16, predstaviile su se žiriju u četiri izlaza (sportska odjeća Body feeling, casual odjeća i kupaći kostimi trgovačkog obrta Duba, te u večernjim haljinama Sposata).

Posebnost izbora bio je talent show u kojem je svaka djevojka u 45 sekundi, kroz koreografiju,  promovirala sport iz kojeg dolazi. 

Voditelj programa bio je Frano Ridjan, a u zabavnom programu nastupili su plesači Rock'n'roll kluba Gimnazija, Petrinia, Lana, Bambi kids, Andrea Eli, Antonija Šola, Mladen Burnać i tamburaški sastav Bekrije.

>>Ova je ljepotica postala Miss Eura 2016.

Komentara 1

TI
tiiiikru
09:17 09.07.2016.

katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije